Pótolhatatlan veszteség

2020, január 29 - 15:41
Életének 51. évében, 2020. január 28-án elhunyt Veres Gábor professzor, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Gyermekgyógyászati Intézetének igazgatója, a Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója.

Veres Gábor orvosi tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetemen és Freiburgban (Németország) végezte 1987-1994 között „summa cum laude" eredménnyel. Ezt követően a Semmelweis Egyetem l. sz. Gyermekklinikáján dogozott, ahol 2001-ben egyetemi tanársegédi, 2007- ben egyetemi adjunktusi, 2011-ben pedig egyetemi docensi kinevezést nyert el. 2012-ben habilitált, egyetemi tanári kinevezést 2017-ben kapott.


A Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézetének 2018 óta volt igazgatója.


Veres Gábort a Debreceni Egyetem, a Klinikai Központ, az Általános Orvostudományi Kar és a Gyermekgyógyászati Intézet saját halottjának tekinti.


Temetéséről később intézkednek.


DE Sajtóiroda


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.