Hírek

01 feb
Online folytatódik a tanév a Zeneművészeti Karon
Január 25-én regisztrációs héttel kezdődött a 2020/21-es tanév második féléve a DE Zeneművészeti Karán. Az oktatás február 1-én kezdődik...
31 jan
Iratkozzon fel YouTube csatornánkra!
Kedves Zenebarátunk! A jelenlegi helyzet sajnos nem teszi lehetővé, hogy koncertjeinken személyesen részt vehessen, azonban korábbi színvonalas...
31 jan
Sikert sikerre halmoztak
Számos nemzetközi online zenei versenyen nyertek díjakat a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar hallgatói a rangos zsűriktől.
04 jan
Debreceni énekesek nemzetközi sikerei
A pandémia okozta nehézségek ellenére is kiemelkedő nemzetközi sikerekkel zárták az évet a DE Zeneművészeti Kar Magánének Tanszék hallgatói.
22 dec
Látványos lesz a Learning Center
Az ütemtervnek megfelelően halad a Learning Center építése a Dóczy utcán. Várhatóan jövő tavasszal készül el a háromszintes létesítmény, mely a Debreceni Egyetem modern multifunkciós tanulóközpontjaként a hazai és külföldi diákok számára egyaránt fontos helyszín lesz.
17 dec
A ZK oktatóit díjazták
A kortárs magyar zene terjesztéséért kapott elismerést az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Irodától Ittzés Tamás, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hegedű- és kamarazene oktatója, valamint Puskás Levente, a ZK szaxofontanára.
14 dec
Király Márta emlékére
Szomorú és nehéz a szív, amikor úgy érezzük valakinek a távozása kapcsán, szerintünk nem így, nem most kellett volna megtörténnie, mégis megtörtént…
14 dec
Gratulálunk a Zeneművészeti Kar Artisjus-díjjal kitüntetett oktatóinak
Szeretettel gratulálunk Ittzés Tamás és Puskás Levente egyetemi docens tanár urak rangos kitüntetéséhez!
11 dec
Fotókon az „Én egyetemem”
Több mint száz fénykép érkezett a DE Bölcsészettudományi Kar Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszék, valamint a Rendezvénykoordinációs és Alumni Központ közös fotópályázatára. A nyertesek egyetemi ajándékcsomagot kaptak, és fotóikból kiállítás nyílik.
07 dec
A zene itt kezdődik
Több mint kétszáz hallgató, folyamatosan növekvő diáklétszám, nagy hangszerválaszték, magasan képzett oktatói gárda, jó karrierlehetőség és családias légkör várja a leendő hallgatókat a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.