Hírek

10 jún
Dobogós helyeken a debreceni karvezetés szakos hallgatók
Erős mezőnyben szerezték meg a második és harmadik helyezést az országos karvezető versenyen hallgatóink.
09 jún
Közművelődési pályázati felhívás
A Debreceni Egyetem és Debrecen Megyei Jogú Város Közművelődési Vegyesbizottsága pályázatot hirdet olyan közművelődési programok támogatására...
04 jún
Elismert pedagógusaink
Hosszú időn át magas színvonalon végzett munkájukért elismeréseket vehettek át az egyetem, valamint gyakorló- és a partnerintézményeinek oktatói pedagógusnap alkalmából a Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában június 3-án rendezett ünnepségen.
02 jún
Campus: folytatás következik
A hazai könnyűzenei szakma színe-java fellép majd a járvány után ezen a nyáron újjáéledő Campus Fesztiválon, amelyet július 21. és 25. között tartanak. A csak védettségi igazolvánnyal látogatható rendezvény egyik kiemelt helyszíne az Egyetem tér lesz.
28 máj
Ütős lesz a hétvége
Három napon át tartó koncertsorozatot rendez a Zeneművészeti Kar ütős tanszaka. A Tavaszi Ütős Napok elnevezésű hangszeres rendezvényt a koncertek mellett szakmai programok színesítik. Az eseményen külföldi vendégelőadó is fellép.
26 máj
Jubilál a zenészek nyári akadémiája
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara huszadik alkalommal rendezi meg az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiáját. A hagyományos zeneművészeti kurzusokra szakgimnáziumi növendékek, főiskolások, egyetemi hallgatók, fiatal zenetanárok jelentkezését várják.
25 máj
Díszpolgári címet kapott Dr. Váradi Judit
„Berettyóújfalu város díszpolgára” kitüntető címet kapott Dr. Váradi Judit, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának egyetemi docense.
25 máj
Díjeső a Zeneművészeti Kar hallgatóinak
Megannyi nemzetközi verseny dobogós helyezéseit nyerték el áprilisban és májusban is a Zeneművészeti Kar hallgatói.
21 máj
Énekkarvezetők között a legjobb
Nemzetközi megmérettetésen győzött a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának (DE ZK) negyedéves hallgatója. Az ifjú tehetség a Besztercebányai Művészeti Akadémia által rendezett karvezetésversenyen lett az első
21 máj
Ismét itt az egyetem lapja
Miként zajlott idén a Debreceni Egyetemen a tehetségkutató uDream, hogyan ismerkednek az interneten az egyetemisták, és miért ürítették ki az emberek a járvány első hulláma alatt az élelmiszerboltok polcait. Egyebek mellett ezekről lehet olvasni az Egyetemi Élet legújabb számában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.