Események

10 nov
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar ifjú szólistáinak bemutatkozásával folytatódik a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat.
04 nov
Az Universitas-Debrecen hangversenysorozat következő eseményén a népzene és a régizene két emblematikus alakja várja közös koncertjével a közönséget egy izgalmas utazásra a magyar zenetörténetben.
24 okt
Király Csaba Liszt Ferenc-díjas zongoraművész ad hangversenyt 2021. október 24-én, vasárnap 17 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.
21 okt
Kortárs zeneszerzők műveiből hallhatnak válogatást a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat következő eseményén.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.